O nama

Naša cvjećarnica proizvod je dugogodišnje tradicije i ljubavi koju ulažemo u svoju djelatnost. Osnovani smo 1989. godine kao obiteljski posao. Do danas smo razvili raznoliku mrežu klijenata, a to možemo zahvaliti dugogodišnjem iskustvu i praćenju novih trendova.

Naš motiv

Svoju djelatnost bazirali smo na dizajniraju i aranžiranju svih vrsta aranžmana. Najveća nagrada i motiv su nam zadovoljni klijenti, stoga se iznimno trudimo da udovoljimo svim njihovim željama i potrebama.

Osim standardnih ponuda tijekom cijele godine, nudimo Vam bukete, aranžmane i ostalo cvijeće za posebne dane. Tako možete posjetiti naš štand prigodne prodaje u Garden Mallu-u u vrijeme Valentinova.

Uređenje grobnih mjesta

Znamo koliko su nam naši najmiliji važni, pa i onda kada više nisu s nama. Cvijeće i svijeće koje ostavljamo na njihovim grobovima znak su da ostaju u našim srcima i da nisu zaboravljeni.

Današnji način života, stres i sve ostalo ponekad nam ne ostavlja vremena za česti obilazak i održavanje grobova. Zato naša cvjećarnica u svojoj ponudi ima mogućnost da poslove oko održavanja grobnih mjesta prepustite u naše ruke.

U ponudu je uključeno čišćenje i održavanje grobnog mjesta, ukrašavanje, te dostava cvijeća i svijeća na grob. To Vam može uvelike olakšati ukoliko živite u inozemstvu, ili jednostavno niste u mogućnosti često dolaziti na groblje.
Potrudit ćemo se da grobove Vaših najmilijih uredimo najljepše što možemo, kako bi uspomena na njih ostala što sjajnija i trajnija.

Za više informacija kontaktirajte nas s punim povjerenjem!